17-2-2020: Mariëlle Wieman en Janneke Wielaart organiseren innovatiereizen met TUI

Delen via:

Op het hoofdkantoor van TUI in Rijswijk hebben Mariëlle Wieman en Janneke Wielaart een meerjarige samenwerkingsovereenkomst gesloten met TUI. TUI is de grootste reisorganisatie van Nederland. Mariëlle en Janneke werken vanuit hun bedrijven Bruggenhoofd en Janneke Wielaart Event, Project & Office Management samen aan het organiseren van internationale innovatiereizen voor professionals in de bouw- en vastgoedsector.

Oud-collega’s zetten succesvolle samenwerking voort met internationale innovatiereizen

Mariëlle Wieman en Janneke Wielaart hebben de afgelopen jaren als directeur respectievelijk event manager intensief samengewerkt bij NEVAP, hét kennis- en innovatieplatform in de vastgoedexploitatie sector. Zij hebben o.a. meer dan 100 inhoudelijke events georganiseerd op het snijvlak van innovatie en vastgoedexploitatie op bijzondere locaties in Nederland. Mariëlle Wieman, ook hoofd- en eindredacteur van de bestseller (studie)boeken Handboek Vastgoedmanagement en Vastgoedexploitatie, was inhoudelijk verantwoordelijk voor die events. Janneke Wielaart verzorgde daarvoor alle organisatorische werkzaamheden.

Mariëlle Wieman: “Janneke en ik zijn er trots op dat wij in TUI een zeer gerenommeerde en professionele samenwerkingspartner hebben gevonden. TUI voert voor ons alle operationele werkzaamheden uit, zoals het regelen van de vluchten, hotels en transfers. Janneke en ik kunnen ons daardoor volledig richten op het samenstellen van de inhoudelijke programma’s voor onze internationale innovatiereizen.”
Roelof Hoogstrate, Groups & Incentives Manager bij TUI Nederland: “Wij zien er naar uit om de innovatiereizen van Mariëlle Wieman en Janneke Wielaart conform hun en onze hoge kwaliteitsstandaarden te kunnen uitvoeren voor professionals in de bouw- en vastgoedsector. TUI verheugt zich op de meerjarige samenwerking met deze ondernemers!”

1 juni a.s. vertrekt de eerste groep op innovatiereis naar Dubai
Janneke Wielaart: “Wij organiseren dit jaar twee innovatiereizen. Op maandag 1 juni vertrekken we met de eerste groep decision makers en innovators op 5 daagse innovatiereis naar Dubai. Daar bezoeken wij o.a. de meest innovatieve, duurzame en circulaire bouw- en vastgoedprojecten, The Sustainable City (de ‘Happiest Community’ in de Golfregio) én de in aanbouw zijnde EXPO 2020. De bestemming van onze tweede innovatiereis zullen wij bekendmaken op de PROVADA (16 t/m 18 juni 2020).”

Bruggenhoofd is gespecialiseerd in communicatie-, educatie-, innovatie- en organisatievraagstukken in de bouw- en vastgoedsector, zie ook www.bruggenhoofd.nl. Janneke Wielaart Event, Project & Office Management voert event, project en office management activiteiten uit voor de bouw- en vastgoedsector, zie ook www.jannekewielaart.nl. Meer informatie over de Innovatiereis Dubai staat vanaf maandag 2 maart op beide websites.

Foto v.l.n.r.: Martine Bach Kolling (TUI), Mariëlle Wieman, Janneke Wielaart en Roelof Hoogstrate (TUI).


CONTACT
WTC Utrecht, Stadsplateau 7, 3521 AZ Utrecht | info@bruggenhoofd.nl  | 030 - 80 09 268 | Linkedin | Twitter