OPDRACHTGEVERS

logo_bloxs

Mariëlle vervult voor Bloxs opdrachten op het gebied van strategie en communicatie. Zo heeft zij voor Bloxs o.a. uitgebreid marktonderzoek gedaan. Mariëlle heeft de onderzoeksresultaten vervolgens gepresenteerd aan de directie en aandeelhouders. Bloxs is een snelgroeiende organisatie, die gespecialiseerd is in vastgoedbeheersoftware voor beleggers en vastgoedmanagers.

Hanzehogeschool

Mariëlle is werkzaam als interim vakgroepmanager en docent Vastgoedmanagement en stagebegeleider aan de Hanzehogeschool Groningen. Zij geeft o.a. college op het gebied van het vastgoedmanagement van woningen en maatschappelijk vastgoed. Bijzonder is dat Mariëlle doceert uit haar eigen boek ‘Vastgoedexploitatie’

RK-scholenstichting

Mariëlle was in de periode 2018-2020 lid van de Raad van Toezicht van de Stichting RK Basisscholen Vleuten – De Meern – Haarzuilens, een van de grotere scholenstichtingen voor basisonderwijs in de gemeente Utrecht. Ze zat in haar jeugd op de Willibrordschool (voorheen Pastor Ohlschool) in Vleuten, een van de basisscholen van de stichting. Mariëlle heeft zich de afgelopen jaren met veel plezier ingezet als toezichthouder van o.a. haar vroegere basisschool.

Secretarius

Via Secretarius is Mariëlle inzetbaar als interim (bestuurs)secretaris. Zij vervulde in opdracht van Secretarius al de interim functie van (bestuurs)secretaris bij ZRTI, Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut met vestigingen in Vlissingen en Roosendaal. Mariëlle adviseerde de voorzitter van de Raad van Bestuur en was in die periode ook communicatieadviseur en woordvoerder van deze organisatie.

WE

Van 2017 t/m 2019 was Mariëlle lid van de Raad van Advies van Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen. Zij zat samen in deze raad met prof. Jos Lichtenberg en prof. Joop Vianen. De Raad van Advies adviseert de directie van W/E op strategisch niveau. W/E is een adviesbureau voor de gebouwde omgeving met vestigingen in Utrecht en Eindhoven.


CONTACT
WTC Utrecht, Stadsplateau 7, 3521 AZ Utrecht | info@bruggenhoofd.nl  | 030 - 80 09 268 | Linkedin | Twitter