INNOVATIEREIS DUBAI

5 daagse Innovatiereis
voor decision makers en innovators
in de bouw- en vastgoedsector

maandag 1 juni t/m vrijdag 5 juni 2020

Ga mee op Innovatiereis
naar Dubai!

Beste innovator,

 

Ga je mee naar Dubai? Tijdens een kennisintensieve 5 daagse Innovatiereis doe je samen met andere professionals uit de bouw- en vastgoedsector inspiratie op voor duurzame en innovatieve oplossingen voor jouw vastgoedportefeuille(s), -object(en) en -organisatie!

 

Wij hebben een fantastisch inhoudelijk programma samengesteld! Zo worden wij in Dubai allereerst ontvangen op het Nederlands Consulaat. Ook krijgen we een exclusieve rondleiding door The Sustainable City (‘Happiest Community’ in de Golfregio). We bezoeken tevens de in aanbouw zijnde EXPO 2020, de eerste wereldtentoonstelling in de Golfregio. Uiteraard worden we ook rondgeleid door de meest indrukwekkende kantoren, winkelcentra en woningen, zowel in aanbouw als gerealiseerd, waar duurzame, technologische en sociale innovaties op het hoogste kwaliteitsniveau worden en zijn doorgevoerd.

 

We verblijven in een 4 sterren hotel en lunchen en dineren op aansprekende, innovatieve en inspirerende locaties, zoals je van ons gewend bent. In deze Brochure Innovatiereis Dubai 1-5 juni 2020 tref je de belangrijkste informatie aan over deze inspirerende reis. Graag tot ziens op maandag 1 juni op Schiphol!

 

Met innovatieve groet / مع تحية مبتكرة ,
Mariëlle Wieman & Janneke Wielaart

Inschrijven

TEL MET ONS AF

OVER DUBAI

‘Hongkong’ van het Midden Oosten

Dubai is één van de zeven Arabische Emiraten en telt 3,1 miljoen inwoners. Zijn echte rijkdom dankt Dubai aan de aardolie, die in 1966 in de grond werd gevonden. Tegenwoordig wordt in dit emiraat nog maar 6% van het bruto binnenlands product verdiend aan olie en gas. De economie van Dubai kent een hoge jaarlijkse economische groei. Het emiraat wordt gezien als het ‘Hongkong van het Midden-Oosten’ en is niet meer afhankelijk van aardolie en aardgas.

Spil in wereldwijde duurzame economie

Dubai vormt in de Golfregio een sterke logistieke hub, zowel op het gebied van transport en logistiek, als dienstverlening en hospitality. Volgens Hans Sandee (consul generaal voor Nederland in Dubai) is het de ambitie van Dubai, om die positie uit te bouwen en een wereldwijde hub op het gebied van duurzaamheid te worden. “De VAE lijkt natuurlijk erg blingbling, maar tegelijkertijd is het ook een land, en dat geldt zeker voor Dubai, waar de laatste tijd vanuit de overheid heel veel geld, tijd en energie in duurzaamheid wordt gestopt.” Zo wil Dubai er bijvoorbeeld met de Clean Energy Strategy voor zorgen dat in 2050 75% van alle energie afkomstig is uit duurzame bronnen.” Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

PROGRAMMA 1 T/M 5 JUNI 2020

Maandag 1 juni
Travel Day, rechtstreekse vlucht Amsterdam (21.50 uur) – Dubai (dinsdag 2 juni, 6.30 uur) met Emirates (Airbus A380)

Dinsdag 2 juni
Dubai Introduction Day, met o.a. de ontvangst op het Nederlands Consulaat en Innovation Tour Offices & Hotels

Woensdag 3 juni
Future Experience Day, met o.a. een rondleiding over het EXPO 2020 terrein in aanbouw, een bezoek aan AREA 2071 en het Dubai Blockchain Center

Donderdag 4 juni
Sustainability Day, met o.a. een tour door The Sustainable City (‘Happiest Community in de Golfregio’) en een bezoek aan Badia Farms (urban indoor farm)

Vrijdag 5 juni
Mixed-use & Travel Day, met o.a. een bezoek aan DIFC (Dubai International Financial Centre), aansluitend rechtstreekse vlucht Dubai (14.45 uur) – Amsterdam (20.00 uur)

Het gedetailleerde dagprogramma volgt binnenkort.
Wijzigingen voorbehouden.

JOUW INVESTERING

Deze 5 daagse Innovatiereis Dubai bedraagt € 2.995 p.p.
Ben je aangesloten bij een organisatie, die onze reis onder de aandacht brengt van haar community? Dan bedraagt jouw investering € 2.795 p.p.

Inclusief

Rechtstreekse vluchten Amsterdam – Dubai v.v. (economy class)
3 overnachtingen in luxe 4 sterren hotel (éénpersoonskamer)
4x ontbijt, 3x lunch en 3x diner
Transfers
Rondleidingen en entrees op diverse locaties

Exclusief

Eventuele upgrade vliegreis naar businessclass
Reis- en annuleringsverzekering
Vervoer van en naar Schiphol
Alcoholische dranken tijdens de maaltijden
Persoonlijke uitgaven

Facturatie

De factuur wordt voorafgaand aan de reis vanuit TUI naar jou of jouw organisatie gestuurd.

ORGANISATIE

Deze 5 daagse Innovatiereis Dubai is een initiatief van Mariëlle Wieman (Bruggenhoofd) en Janneke Wielaart (Janneke Wielaart Event Project & Office Management). Wij hebben bijna 10 jaar samengewerkt bij NEVAP en hebben o.a. meer dan 100 inhoudelijke events op het snijvlak van innovatie en vastgoed voor directeuren en senior managers in de vastgoedsector georganiseerd. Het operationele gedeelte van deze reis wordt uitgevoerd door TUI Nederland.

MELD JE NU AAN

لنذهب

Let’s go!

[ninja_form id=”3″]

Via dit inschrijfformulier geef je ons toestemming om jouw gegevens door te geven aan TUI Nederland.
De reisovereenkomst sluit je namelijk af met TUI Nederland.


CONTACT
WTC Utrecht, Stadsplateau 7, 3521 AZ Utrecht | info@bruggenhoofd.nl  | 030 - 80 09 268 | Linkedin | Twitter